Hvem er vi?

Alletiders Energi ApS arbejder på 10 års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen.

Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af produktets type, størrelse og kompleksitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om solceller, varmepumper, vindmøller eller noget helt fjerde, så kan du altid kontakte os.

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i solceller, vindmøller og varmepumper til private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i solceller og det at opnå den helt rigtige energiudnyttelse. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedre både miljøet, men som samtidig også er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders behov.